Meggyőződésem, hogy a traumatérkép megrajzolása az egyik leghatékonyabb és legmélyebbre vivő mankó, ami támogathat életünkben.

A térképben nincs semmiféle hókuszpókusz, egyszerű természeti törvényeken nyugszik és a matematika segítségével ad támpontokat.

A sorsunk nincs előre megírva, de a lehetséges kimenetelek belénk vannak kódolva. A traumatérkép ennek a kódnak a feltörése.

2015-ben találkoztam először F. Galló Béla A bennünk kódolt jövő – sorsunk a pszichogenetika tükrében című könyvével, melyben a szerző több évtizedes pszichológia és viselkedéstan területén folytatott megfigyelései alapján rögzítette a forradalmian új teória alapjait.

A traumatérkép számítását F. Galló Bélától személyes konzultációk alkalmával tanultam.

A térkép különlegessége, hogy míg a legtöbbször alkalmazott terápiák egy bizonyos élethelyzetet vagy egy életutat vizsgálnak, addig a térkép megmutatja a felmenőinktől hozott minket befolyásoló programokat és nem minősül terápiának. A traumatérkép módszerével gyorsabban és hatékonyabban juthatunk el válaszainkhoz.

A hozott programokat leválasztva a saját személyes programjainkról eljuthatunk igazi önvalónkhoz és kezünkbe vehetjük a saját sorsunk.

A traumatérkép megrajzolásánál több alkalom javasolt annak ellenére, hogy már az első ülésen is kiszámítható a saját ismétlések sűrűsége. (Minimum öt alkalom szükséges a tartós változáshoz.)

 A térkép többről szól, mint egyszerű matek: más életszemléletet ad és a sértésből értéshez vezet. A többszöri találkozás azért is szükséges, mert a térkép rajzolása közben mélyen elsajátítható az a gondolkodásmód, ami életünk során pozitív immunválaszokat ad és hozzájárul a szerzett és örökölt traumáink enyhítéséhez.

Olyan embereknek javaslom a térkép rajzoltatását, akik készen állnak szembenézni a szükségszerű életigenlő változással és hajlandóak időt szánni a folyamatra és fordítani a bennük kódolt jövőn.

Az első konzultáció 1,5-3 órát vesz igénybe pontos időkorlát nélkül, a belső folyamatok elindulása miatt a többi ülés időtartama 1-2 óra.

E-mail: traumaterkep@gmail.com

Mobil:   06 30 555 1639

Folyamatosan frissülő posztokkal bővebben: https://www.facebook.com/traumaterkephajnal/